Volg ons op Facebook >>>

Seizoen 2018-2019 

bewegingschool OK

Tijdens de bewegingsschool proberen de trainers de kinderen een uurtje lang te laten bewegen. Vooral de motoriek wordt ontwikkeld door al de oefeningen en spelletjes die ze spelen. Natuurlijk wordt er veel gewerkt met ballen. Ook andere domeinen worden geprikkeld, zoals  reactievermogen, opmerkzaamheid, concentratie, uithoudingsvermogen. Het is belangrijk dat de kinderen veel plezier hebben aan bewegen.
Het uurtje bewegingsschool is opgesplitst in 3 delen:
– een gedeelte waar de kinderen op allerlei klimtoestellen mogen klimmen en klauteren,
– een kort deeltje is gezamenlijk een spel spelen,
– in het laatste onderdeel worden de kinderen in kleine groepjes verdeeld met een doorschuif-systeem zodat ze bij verschillende standjes allerlei vaardigheden gaan ontwikkelen.

Om veiligheidsredenen en organisatorische redenen is het aantal inschrijvingen wel beperkt tot 35 kinderen.

Trainers:
Marleen Janssens / Karen Schmits /
Hanne & Joren & Lotte Wenseleers /
Lisa & Ruben Trochs

Kalender: Bewegingsschool

Weekplanning Bewegingsschool
Training zaal Kruikenburg zaal St-Angela
zaterdag 9:30 – 10:30
Inschrijven voor de Bewegingsschool

Inschrijven is pas mogelijk vanaf de maand april, in het jaar dat je kind in september mag mee komen sporten. Voordien kunnen we je kind nog niet inschrijven.

Vanaf 1 april 2019 kunnen enkel kinderen die geboren zijn in 2013 en 2014 zich inschrijven voor het seizoen 2019-2020 dat begint in september

We geven voorrang aan kinderen die reeds naar de bewegingsschool komen en aan broertjes en zusjes van leden van Kruikenburg. Nadien schrijven we nieuwe leden in. Meer info via [email protected]

Bewegingsschool

Naam Geboren
Jongens
Meisjes
happy wheels demo