Volg ons op Facebook >>>

Tijdens de bewegingsschool proberen de trainers de kinderen een uurtje lang te laten bewegen. Vooral de motoriek wordt ontwikkeld door al de oefeningen en spelletjes die ze spelen. Natuurlijk wordt er veel gewerkt met ballen. Ook andere domeinen worden geprikkeld, zoals reactievermogen, opmerkzaamheid, concentratie, uithoudingsvermogen. Het is belangrijk dat de kinderen veel plezier hebben aan bewegen.
Het uurtje bewegingsschool is opgesplitst in 3 delen:
– een gedeelte waar de kinderen op allerlei klimtoestellen mogen klimmen en klauteren,
– een kort deeltje is gezamenlijk een spel spelen,
– in het laatste onderdeel worden de kinderen in kleine groepjes verdeeld met een doorschuif-systeem zodat ze bij verschillende standjes allerlei vaardigheden gaan ontwikkelen.

Trainers: 
Leen Janssens
Karen Schmits
Hanne Wenseleers
Lotte Wenseleers
Lisa Trochs
Ruben Trochs
Bewegingsschool traint op
zaterdag 9:30-10:30 in KB

Inschrijven voor de Bewegingsschool

Inschrijven is pas mogelijk vanaf de maand april, in het jaar dat je kind in september mag mee komen sporten. Voordien kunnen we je kind nog niet inschrijven.

Vanaf 1 april 2020 kunnen enkel kinderen die geboren zijn in 2014 en 2015 zich inschrijven voor het seizoen 2020-2021 dat begint in september

We geven voorrang aan kinderen die reeds naar de bewegingsschool komen en aan broertjes en zusjes van leden van Kruikenburg. Nadien schrijven we nieuwe leden in. Meer info via erik.wenseleers@telenet.be.

Ledenlijst Bewegingsschool OV
happy wheels demo