Volg ons op Facebook >>>

🏐🎄 Allen welkom op onze jaarlijkse Clinic te Volley Kruikenburg Ternat op 23 december 2023!

Evenement: https://fb.me/e/1iktrjN4H

🗓 Programma voormiddag – Doelgroep: Jeugd

  • 10u00 – 11u15: Kristof De Loose: Werken met Niveaus – Keep it Simple
  • 11u30 – 12u30: Mario Trochs: Smashcourt – Slagspelvormen zonder net

🗓 Programma namiddag – Doelgroep: Nationaal

  • 13u30 – 15u30: Fien Callens: Inspirerend Leiderschap

📍 Adres: Sporthal Kruikenburg Ternat, T’Serclaesstraat 1A, 1740 Ternat

💸 Prijs:
– Gratis voor houders geldige coachlicentie
– Voormiddag: €10 (voor aanwezigen zonder geldige coachlicentie)
– Namiddag: €30 (voor aanwezigen zonder geldige coachlicentie)

📝 Inschrijvingen: https://bit.ly/clinickruikenburg

Bedankt aan iedereen die een Lotus pakket en/of pannenkoeken heeft besteld! We krijgen het warm van al jullie steun!

De pakketten kunnen opgehaald worden op 2 december! Later meer info!

Hulp nodig?

Snelle kalender

TROOPER = Ad-Blocker uit!

Inschrijven voor de Bewegingsschool

Tijdens de bewegingsschool proberen de trainers de kinderen een uurtje lang te laten bewegen. Vooral de motoriek wordt ontwikkeld door al de oefeningen en spelletjes die ze spelen. Natuurlijk wordt er veel gewerkt met ballen. Ook andere domeinen worden geprikkeld, zoals reactievermogen, opmerkzaamheid, concentratie, uithoudingsvermogen. Het is belangrijk dat de kinderen veel plezier hebben aan bewegen.
Het uurtje bewegingsschool is opgesplitst in 3 delen:
– een gedeelte waar de kinderen op allerlei klimtoestellen mogen klimmen en klauteren,
– een kort deeltje is gezamenlijk een spel spelen,
– in het laatste onderdeel worden de kinderen in kleine groepjes verdeeld met een doorschuif-systeem zodat ze bij verschillende standjes allerlei vaardigheden gaan ontwikkelen.

Inschrijven is pas mogelijk vanaf de maand april, in het jaar dat je kind in september mag mee komen sporten. Voordien kunnen we je kind nog niet inschrijven.

Vanaf 1 april 2023 kunnen enkel kinderen die geboren zijn in 2017 en 2018 zich inschrijven voor het seizoen 2023-2024 dat begint in september.

We geven voorrang aan kinderen die reeds naar de bewegingsschool komen en aan broertjes en zusjes van leden van Kruikenburg. Nadien schrijven we nieuwe leden in. Meer info via erik.wenseleers@telenet.be.

Deze website wordt het best gebruikt met Google Chrome, Mozilla Firefox, … Internet Explorer wordt niet geadviseerd wegens te veel problemen.Afscheid van de monumenten van onze club.

Klik op de knop hieronder en ontdek alle iconen die wij nooit zullen vergeten!


De nieuwe richtlijnen om aan te sluiten bij een volleybalclub vind je vanaf nu op de pagina Hoe kan ik lid worden .

SPORTIVOS: Volley Kruikenburg gaat voor de zilveren medaille

Francis Teughels werd aangesteld als onze preventie-coach alcohol en drugs.

Zie je een probleem of ken je iemand met een probleem, geef hem een seintje via mail: teughels.francis@skynet.be of bel hem: 0496 54 63 91

De volgende weken en maanden zal onze club verschillende activiteiten opzetten in het kader van  Sportivos, een preventieprogramma over alcohol en drugs. Naleving van de wetgeving in de kantine, wat te doen bij zich voordoende problemen, veilig vervoer tussen kantine en thuis,… het komt er allemaal in aan bod. We houden jullie verder op de hoogte van de activiteiten die we hier rond opzetten en rekenen op jullie sportieve geest om hieraan mee te doen.

Samen maken we zo van Volley Kruikenburg Ternat een nog gezondere club! Wij zijn Sportivos!!!

Suggesties of reacties

Wil je graag een reactie of suggestie kwijt?
Of heb je een leuke actiefoto?

Neem contact op met volleykruikenburgsocials@hotmail.com.

Onze website bevat reeds vele foto’s van ploegen, spelers en wedstrijden. Nochtans kunnen we niet overal bijzijn. Hierbij dus een warme oproep aan al wie een digitale camera heeft om foto’s te nemen tijdens de wedstrijden en ons die op te sturen. Onscherpe of bewogen foto’s komen niet in aanmerking, maar de betere foto’s krijgen zeker een plaatsje op de site.

Nieuwe Europese privacywetgeving vanaf 25 mei 2018

Uw persoonsgegevens worden verwerkt door Sport Kruikenburg Ternat vzw, Sterrelaan 46 te B-1740 Ternat voor ledenbeheer en organisatie van activiteiten op basis van de contractuele relatie als gevolg van uw inschrijving en voor direct marketing (om u op de hoogte te houden van onze activiteiten) op basis van ons gerechtvaardigd belang om sport aan te bieden.

Indien u niet wil dat wij uw gegevens verwerken met het oog op direct marketing, volstaat het ons dat mee te delen via marnik.van.ysacker@telenet.be. Via dat adres kan u ook altijd vragen welke gegevens wij over u verwerken en ze verbeteren of laten wissen, of ze vragen over te dragen.

Voor een meer uitgebreid overzicht van ons beleid op het vlak van verwerking van persoonsgegevens klikt u op Uitgebreide Privacyverklaring Volley Kruikenburg Ternat

happy wheels demo