Volg ons op Facebook >>>

Volley Kruikenburg heeft een nieuwe voorzitter

Op het einde van het seizoen 2014-2015 geeft Fons De Brandt de fakkel door als voorzitter van onze club.

Tijdens het bedankingsfeest wordt volgende tekst voorgelezen:

Beste Fons,

Het is dankzij jou dat we hier vanavond allemaal samen zijn.

Als jij  toen, in april 1967, jouw handtekening niet had gezet onder de oprichtingsakte van onze geliefde Volleybalclub Kruikenburg, dan hadden we vandaag jouw uitzonderlijk voorzitterschap niet kunnen vieren.
Volgens onze archieven heb jij indertijd samen met Lucien De Wever en Broeder Michiel die oprichting duchtig gevierd.

Fons, je hebt, moeten we toegeven, niet het figuur van een topvolleyballer, maar jij zorgde er voor dat het volleybal in het Pajottenland groot geworden is.
Jij hebt als voorzitter veel meegemaakt. Kruikenburg groeide in geen tijd uit van een clubje “onder de kasteeltoren” tot de club die als eerste brons behaalde op de Confederale Beker. Jij maakte elke wedstrijd mee van op de eerste rij. Zowel thuis als op verplaatsing. Zelfs in het buitenland. Met de bus of het vliegtuig, niets was jou te veel om je geliefde club bij te staan. En als je beide zonen dan ook nog op het veld stonden, werd dat eigenlijk meer een familie-uitstap. Soms werd je zelfs opgeroepen om de gemoederen te bedaren.

Fons, toen je 25  jaar voorzitter was, kwam er in de krant een artikel over “De onblusbare De Brandt”. Daarin twijfelde je of er bij de bond nog een voorzitter was met zoveel dienstjaren. De krant bleef het antwoord schuldig. En wij weten het ook niet zeker.

Maar nu zijn we wel zeker. Geen enkele club heeft een voorzitter met 48 dienstjaren. Alleen Kruikenburg met onze Fons.

Maar de jaren krijgen ook vat op een doorwinterde voorzitter. Daarom geeft Fons de fakkel nu door aan zijn secretaris Erik Wenseleers.
bestuur KruikNieuw bestuur: zittend: erevoorzitter Fons De Brandt met zijn beste vriend Jean-Pierre Bral.
Staande v.l.n.r.: Eric de Laat, secretaris Marnik Van Ysacker, Marc Bleiman, Geert Vaeremans, Jef Mignon en nieuwbakken voorzitter Erik Wenseleers.
Niet op de foto: Armand Van der Straeten

Alfons De Brandt

50 jaar geschiedenis Volley Kruikenburg met Fons De Brandt
happy wheels demo