Volg ons op Facebook >>>

Met heel veel spijt in ons Kruikenburger hart moeten we definitief afscheid nemen van ons aller J-P.

In de geschiedenis van onze club wordt Jean-Pierre beschreven met de volgende lovende woorden:

Nadat hij gedurende 7 jaren bijna dagelijks instond voor de verzorging van de ereklasse-ploeg nam J P Bral, in het seizoen 1986-87, de begeleiding van de damesploeg voor zijn rekening. De ploeg werd een van de best begeleide en verzorgde ploegen uit de competitie. Jean Pierre ging niet in op het aanbod van ploegen uit ereklasse. Kruikenburg bleef zijn ploeg en zijn inzet zal zeker meegeholpen hebben om op een mooie 5e plaats te eindigen.

Jean-Pierre Bral was een echte Kruikenburger die van alle markten thuis was. Hij kon als de beste tapen, hij was jarenlang secretaris, hij was de oprichter van ons clubblad Aktueel. Elk seizoen 5 boekjes uitbrengen met rangschikkingen, standen en teksten allerhande. En hij was de beheerder van de vorige website van Volley Kruikenburg. Elk weekend was hij paraat om een handje toe te steken in de kantine. Bij elk eetfestijn zat hij aan de kassa om de bonnetjes te tellen.

Hij was de vriend van Jan en alleman maar bovenal de beste vriend van Fons de Brandt. Dagelijks zocht hij Fons op tot zijn gezondheid het niet meer toeliet en hij naar WZC Sint-Carolus verhuisde. Maar dan werd hij op zaterdagvoormiddag opgepikt en konden ze samen genieten van hun glas bier.

In maart sloeg Corona toe in de hele wereld en werden die uitstapjes on hold gezet. Wij hadden nooit kunnen vermoeden dat het een afscheid voor eeuwig zou worden.

Jean-Pierre, voor altijd deel van de Kruikenburg-familie. Bedankt voor vele mooie momenten en je jarenlange vrijwillige toewijding aan onze club. We missen je nu al.

happy wheels demo